ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

10/2/11

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βιολογικά προϊόντα: από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση/Έλεγχος και πιστοποίηση» θα πραγματοποιηθεί στις 04/03/2011 από το Φορέα Πιστοποίησης QMSCERT Ε.Π.Ε.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γεωτεχνικούς (Υπεύθυνους Παραγωγής, Συμβούλους, Γεωπόνους, Καλλιεργητές, κ.ά.), γεωργικές επιχειρήσεις καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τον έλεγχο και τη πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει κατανοητή η νομοθεσία που σχετίζεται με την παραγωγή των προϊόντων καθώς και ο τρόπος ελέγχου και πιστοποίησης από τους οργανισμούς πιστοποίησης.  Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει μια συνολική εικόνα σχετικά με τη μέθοδο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων. Επίσης, θα γνωρίζουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας παραγωγός ή μια επιχείρηση ώστε να πιστοποιηθεί για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.
Εισηγητής: Φάνης Βασιλείου, Υπεύθυνος πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων QMScert Ε.Π.Ε.
Ώρες διεξαγωγής: 18/03/2011 08:00-18:00 
Κόστος σεμιναρίου Βιολογικών Προϊόντων:
100 Ευρώ + ΦΠΑ (23%): 123 ευρώ
Έκπτωση για φοιτητές 20%: 98,4 Ευρώ
Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace», Μοναστηρίου 305 - 307, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 549000.
Δηλώσεις συμμετοχής: Αποστείλατε την συνημμένη αίτηση στο qms565@qmscert.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και τις 28/02/2011. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Πληροφορίες: 6957202056 (Κιμουρτζάκης Γεώργιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.