Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Βιολογικά προϊόντα: από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση/Έλεγχος και πιστοποίηση» θα πραγματοποιηθεί στις 04/03/2011 από το Φορέα Πιστοποίησης QMSCERT Ε.Π.Ε.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γεωτεχνικούς (Υπεύθυνους Παραγωγής, Συμβούλους, Γεωπόνους, Καλλιεργητές, κ.ά.), γεωργικές επιχειρήσεις καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τον έλεγχο και τη πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γεωτεχνικούς (Υπεύθυνους Παραγωγής, Συμβούλους, Γεωπόνους, Καλλιεργητές, κ.ά.), γεωργικές επιχειρήσεις καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τον έλεγχο και τη πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει κατανοητή η νομοθεσία που σχετίζεται με την παραγωγή των προϊόντων καθώς και ο τρόπος ελέγχου και πιστοποίησης από τους οργανισμούς πιστοποίησης. Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει μια συνολική εικόνα σχετικά με τη μέθοδο παραγωγής των βιολογικών προϊόντων. Επίσης, θα γνωρίζουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας παραγωγός ή μια επιχείρηση ώστε να πιστοποιηθεί για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.
Εισηγητής: Φάνης Βασιλείου, Υπεύθυνος πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων QMScert Ε.Π.Ε.
Ώρες διεξαγωγής: 18/03/2011 08:00-18:00
Κόστος σεμιναρίου Βιολογικών Προϊόντων:
100 Ευρώ + ΦΠΑ (23%): 123 ευρώ
Έκπτωση για φοιτητές 20%: 98,4 Ευρώ
Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace», Μοναστηρίου 305 - 307, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 549000.
Χάρτης: http://www.grandhotelpalace.gr/location.jsp;jsessionid=BB9C078A68ED4FF7F83133D1F2823715?extLang=
Δηλώσεις συμμετοχής: Αποστείλατε την συνημμένη αίτηση στο qms565@qmscert.com μέχρι και τις 28/02/2011. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Πληροφορίες: 6957202056 (Κιμουρτζάκης Γεώργιος)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.