Από την Εποχή του Ομήρου Έως Σήμερα Παράγουμε "Χρυσό Υγρό"
"ΧΡΥΣΟ ΥΓΡΟ"
Η γνωστή ονομασία του ελαιολάδου από την εποχή του Ομήρου. Η συγκομιδή άγουρου-μέχρι αρχές ωρίμανσης καρπού δίνουν μια πλούσια φρουτώδης γεύση σε συνδυασμό με τα θρεπτικά χαρακτηριστικά, καθιστούν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ως "Χρυσό Υγρό".
Επίσης μη χάσετε στο Αυστραλό-Ελληνικό περιοδικό ALFA Magazine τις παραδόσεις του τόπου και κυρίως τα κάλαντα της περιοχής, τα οποία τονίζουν για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα της ελιάς στην περιοχή και το σεβασμό των κατοίκων απέναντι στην καλλιέργεια αυτή.
http://www.alfamag.com.au/topics_0901.htm
Επιμέλεια κειμένου/δημοσίευσης: Κασάπη Παυλίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.