ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

24/1/12

Συγχαρητήρια για τη δημιουργία του blog "Χαβρίας το ποτάμι που μας ενώνει"

Ο Χαβρίας κοντά στη Σμίξη
Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής για την ομάδα που συμμετείχε στο τοπικό θεματικό δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκαπίδευσης Χαβρίας το ποτάμι που μας ενώνει αλλά και στους υπεύθυνους του προγράμματος κο. Χονδρογιώργη Μίκη και κο. Ιωαννίδη Ιωάννη.
Μοναστηριακό συγκρότημα
 στο "Μύλο"
Το blog που δημιουργήθηκε χάρη στους παραπάνω ανθρώπους το συναντούμε με το όνομα "Χαβρίας το ποτάμι που μας ενώνει" και μας δίνει πληροφορίες για την Ιστορία και τον πολιτισμό, για τα κτήρια (νερόμυλος), για γεωγραφικό ανάγλυφο και για τη χλωρίδα της περιοχής, για την υπολεκάνη του Χαβρία στο Δ.Δ. Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής και για τις ασχολίες και εργασίες των κατοίκων μέσω του ποταμού στην περιοχή, αισθητική και τουριστική αξία καθώς και αφηγήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν για το ποτάμι και για ιστορίες παλαιότερων δεκαετιών.
Ένα blog με πολύτιμες πληροφορίες και οπτικο-ακουστικό υλικό που θα γοητεύσει κάθε κάτοικο της γύρω περιοχής αλλά και το σύνολο των Χαλκιδικιωτών καθώς και όσους αγαπούν και σέβονται το περιβάλλον και ενεργούν για την προστασία του.
Αξίζει να ανατρέξετε στο blog και να αντλήσετε πληροφορίες για την περιοχή και ακόμα περισσότερο αξίζει να επισκεφτείτε την περιοχή και να νιώσετε και σεις την φράση "Χαβρίας, το ποταμι που μας ενώνει"

Περισσότερες πληροφορίες: http://havriastopotami.blogspot.com/2011/02/blog-post_8369.html

Επιμέλεια κειμένου/δημοσίευσης: Κασάπη Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.