ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

8/7/11

Στο Food Report, O Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγιτσίου Χαλκιδικής

Κυκλοφόρησε το Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, η Agrenda, αρ.φύλλου 294 και μαζί της η Ετήσια Έκδοση για τα τρόφιμα Food Report.
Ο Α.Σ. Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής φιλοξενείται στη σελίδα 15 και παρουσιάζει συνοπτικά μια σειρά από λειτουργίες, που καταφέρνουν να του εξασφαλίζουν την ποιότητα του προϊόντος, ώστε να διασφαλίζεται το όνομα του ελαιολάδου και ο καταναλωτής.

Βασικές προδιαγραφές για εμάς είναι:
  • Μεταφορά του ελαιοκάρπου,εντός 24ώρου.
  • Αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σύμφωνα με την οξύτητα.
  • Περαιτέρω αναλύσεις για κάθε δείγμα παραγωγού (προφιλ λιπαρών οξέων, κ.ά.).
  • Αναγραφή του κωδικού παραγωγού σε κάθε φιάλη.
  • Την εξαγωγή του ελαιολάδου σε ελαιοτριβεία που πληρούν τις προδιαγραφές.
  • Τη σφράγιση των φιαλών με βουλοκέρι.
  • Τη συμμετοχή των παραγωγών σε σεμινάρια-ημερίδες και
  • Η επιλογή για βιολογική καλλιέργεια ή ολκληρωμένη διαχείριση.
Επιμέλεια δημοσίευσης: Κασάπη Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.