ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων
που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην
αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταρείες BioHellas και Qways
και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ
καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις,
μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιoτητα του προϊόντος μας.
Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

25/9/11

Κυκλοφόρησε και στην Agrenda!

Το θέμα των Νέων Προϊόντων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής κυκλοφόρησε και  στην   Agrenda 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011, αρ. φύλλου 306 και σελίδα 43 με τίτλο " Το Μεταγγίτσι πρωτοπορεί". Παρακάτω σας δίνουμε το κείμενου του άρθρου:

Έπειτα από δυο χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Αγροτκός Συνεταιρισμός Μεταγγίτσίου Χαλκιδικής παρουιάζει στην αγορά το νέο του προϊόν, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με μια ευρεία γκάμα αιθέριων ελαίων που καλλιεργούνται στην περιοχή από παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού. Το προϊόν φέρει την ετικέτα "Εξαιρετικό" και προσφέρει στον οργανισμό τα οφέλη του ελαιολάδου και των φαρμακευτικών-αρωματικών φυτών. Όπως είπε και στην Agrenda ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Κωνσταντίνος Βλαβής, "το ελαιόλαδο διατηρεί τις σταθερές του παρά την πρόσμειξη των αρωματικών ελαίων και η ημερομηνία λήξης του υπολογίζεται στους 12-18 μήνες, όπως συμβαίνει δηλαδή με ένα οποιοδήποτε ελαιόλαδο". Το πάντρεμα γίνεται με βασιλικό, ρίγανη, μαϊντανό, μελλισόχορτο, μέντα, θυμάρι, λεβάντα, χαμομήλι κ.ά.





Επιμέλεια δημοσίευσης: Κασάπη Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.