ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

25/1/12

Παρουσίαση του Αφιερώματος ''Προώθηση Ελληνικών/Τοπικών Προϊόντων"

Με μια συνοπτική παρουσίαση που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της  κας. Χατζηγεωργιάδου Μαρίας, η οποία εργάζεται για λογαριασμό του περιοδικού Alfa Greek Australian Magazine παρουσιάζονται τα τοπικά προϊόντα που συμμετείχαν μέσω του περιοδικού στην προώθηση των Τοπικών Ελληνικών Προίόντων στην Αυστραλία, στην πόλη κυρίως του Σίδενεϋ. Η Παρουσίαση που ακολουθεί είναι ένα μέρος της συμμετοχής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου στην προσπάθεια να προωθηθούν και να γίνουν γνωστά τα Ελληνικά Τοπικά Προϊόντα'', έχουν ακουλουθήσει και άλλες δημοσιεύσεις στο περιοδικό Alfa Greek Australian Magazine, καθώς και ζωντανή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Symban World, στην εκπομπή "Καλημέρα Παροικία". 



Αφιέρωμα "Προώθηση Ελληνικών/Τοπικών Προϊόντων"

με την συνεργασία του περιοδικού Alfa Greek Australian Magazine


Το video μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω το blog: http://www.greek-products-abroad.blogspot.com/p/already-abroad.html

Επιμέλεια κειμένου/δημοσίευσης: Κασάπη Παυλίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.