ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

18/1/11





Αγαπητοί φίλοι του Πελίτι,

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά για το 2011. Η πρώτη εκδήλωση του Πελίτι για το 2011 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, ομιλία του Παναγιώτη Σαϊνατούδη στο κοινοτικό κατάστημα του Χορτιάτη στο Ν. Θεσσαλονίκης στις 6:00 - 7:00 μμ. Μετά τις 7:00 θα ακολουθήσει χαριστικό παζάρι. Φέρτε μαζί σας ρούχα, παιχνίδια ή μικροέπιπλα που είναι σε καλή κατάσταση και θέλετε να τα δωρίσετε. Ακόμη φέρτε ντόπιους σπόρους γιʼ ανταλλαγή.
Μετά θα ακολουθήσει συνάντηση γνωριμίας, γιʼ αυτό όσοι θέλετε φέρτε μαζί σας κάτι αλμυρό ή γλυκό για την παρέα.
Στις 3-6 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουμε στη Zootechnia στη Θεσσαλονίκη
Στις 11-14 Μαρτίου θα συμμετέχουμε στη Biologica στη Θεσσαλονίκη.
Μέσα στον Απρίλιο προγραμματίζονται εκδηλώσεις για την 7η Απριλίου, μέρα αφιερωμένη από το Πελίτι για τις ντόπιες ποικιλίες. Μπορείτε να οργανώσετε και εσείς μια εκδήλωση στην περιοχή σας. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις στην Κομοτηνή, στην Κοζάνη, την Κέρκυρα, την Αίγινα, το νομό Ηρακλείου κ. α
Το Σάββατο στις 30 Απριλίου 2011 από τις 11:00 το πρωί ως τις 4:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 11η Πανελλαδική Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών στη γη του Πελίτι, στο Μεσοχώρι Παρανεστίου. Σας περιμένουμε.
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε «Τα νέα του Πελίτι» στείλτε μήνυμα με την ένδειξη διαγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ta_nea_tou@peliti.gr Για οτιδήποτε άλλο γράψτε μας στο peliti@peliti.gr Για την καλύτερη ενημέρωση σας για τις δράσεις του Πελίτι, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας http://www.peliti.gr/. Οι εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξη είναι αναρτημένες στην πρώτη σελίδα.
Το γραφείο του Πελίτι βρίσκεται στο Μεσοχώρι Παρανεστίου στο Ν. Δράμας και  είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις εννιά το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Για να μας επισκεφτείτε θα πρέπει πρώτα να έχουμε κλείσει ραντεβού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 2524022059 begin_of_the_skype_highlighting            2524022059      end_of_the_skype_highlighting, απαντάει η Ελισάβετ Καρσανίδου.
Μπορείτε να μας στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας στέλνουμε τα νέα μας.
Με εκτίμηση
Για το Πελίτι
Παναγιώτης Σαϊνατούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.