ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,με όνομα!
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου,σας καλωσορίζει στο blog elaiolado galano Metaggitsiou.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.

Σας Διασφαλίζουμε Την Ποιότητα,Μας Διασφαλίζεται Την Συνεργασία Και Την Επικοινωνία Μαζί Σας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
Metaggitsi, Chalkidiki, Greece
Agricultural Cooperative of Metaggitsi Chalkidiki produces and standartizes Extra Virgin Olive Oils of high quality. Tel:+30 2375092452 Mobile:+30 6950394670 FAX:+30 2375092452 email:agr.synetairismos.metagg@gmail.com www.metagitsi.gr

5/3/12

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ Μαζί για Εμπορία και Εισαγωγή Βιολογικών Προϊόντων

Ανακοινώθηκε στην Νυρεμβέργη στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης Βιολογικών Προϊόντων BIOFACH η ιστορική συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ σχετικά με την διαδικασία εμπορίας και εισαγωγής Βιολογικών προϊόντων στις δύο αυτές αγορές .Αυτή η εταιρική σχέση μεταξύ των δύο μεγάλων αγορών βιολογικών προϊόντων θα δημιουργήσει μια ισχυρή βάση από την οποία θα προωθεί συνολικά η βιολογική γεωργία μας ενημερώνει ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος Γενικός Διευθυντής QWays με αποτέλεσμα από 1η Ιουνίου 2012 θα είναι "ελεύθερα" τα Ευρωπαϊκά Βιολογικά προϊόντα στις ΗΠΑ.
Οι λεπτομέρειες αποτυπώνονται στον νέο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) αριθ. 126/2012 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 14ης Φεβρουαρίου 2012 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 889/2008 όσον αφορά τα αποδεικτικά έγγραφα και την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1235/2008 όσον αφορά τους όρους εισαγωγής βιολογικών προϊόντων από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ο τομέας των βιολογικών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση εκτιμάται σε περισσότερα από 50 δισ. δολάρια, και αυξάνεται κάθε χρόνο.
"Αυτή η συνεργασία συνδέει βιοκαλλιεργητές και τις επιχειρήσεις στις δύο πλευρές του Ατλαντικού με ένα ευρύ φάσμα νέων ευκαιριών στην αγορά," δήλωσε ο Αμερικανός αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας κ. Merrigan. "Είναι μια νίκη για την αμερικανική οικονομία και την απασχόληση στρατηγική του προέδρου Ομπάμα. Αυτή η συνεργασία θα ανοίξει νέες αγορές για τους αμερικανούς αγρότες και κτηνοτρόφους , και να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες για τις μικρές επιχειρήσεις.


Πηγή: http://www.agroschannel.com/index.php/biologiki-georgia/2012-02-20-06-02-51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.